Sari la conținut

VIDEO Conducerea Primăriei Chișinău a depus flori la Memorialul „Eternitate”

  • de

Conducerea Primăriei municipiului Chișinău a depus astăzi, 9 mai, flori la Memorialul „Eternitate”, cu ocazia Zilei Victoriei și Comemorării Eroilor Căzuți pentru Independența Patriei. La eveniment au participat viceprimarii Ilie Ceban, Olga Ursu, dar și Angela Cutasevici.

„Noi tradițional, cu echipa Primăriei, în ziua de 9 mai venim și aducem un omagiu celor care au luptat în al doilea Război Mondial, care au apărat patria, au luptat împotriva fascismului”, a declarat viceprimarul Ilie Ceban.

Primăria Municipiului Chișinău va organiza și în acest an, de 9 Mai, un șir de evenimente dedicate Zilei Europei, în sectoarele orașului.

De asemenea, municipalitatea va fi parte a Orășelului European din Piața Marii Adunări Naționale, în cadrul Zilei Europei, unde va avea două corturi, cu informații despre proiectele pe care le desfășoară Primăria, împreună cu partenerii dezvoltare.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

Articolul VIDEO Conducerea Primăriei Chișinău a depus flori la Memorialul „Eternitate” apare prima dată în Realitatea.md.