Sari la conținut

VIDEO Declarație FACEPALM de la Maria Olar: Pedofilii sunt de la Dumnezeu. Citiți Biblia

  • de

Controversata activistă Maria Olar declară că susține pedofilii are au cluburile lor și ea susține acest lucru. Declarațiile au fost făcute în timpul unui live, pe 9 mai.

Activista se pare că a răspuns unui urmăritor. Aceasta a îndemnat internauții să citească Biblia și le-a spus că minoritățile sexuale, dar și pedofilii, sunt „de la Dumnezeu”.

„Citiți Biblia. Dumnezeu a împărțit pe fața Pământului tot și trebuie și să acceptăm tot ce e pe fața Pământului. (…) Pedofilii au fost și în timpurile celea, prindeau copii, îi violau prin păduri. Acum au cluburile lor, s-au modernizat și sunt bucuroasă că s-au modernizat. În ziua de azi au lor cluburi și eu îs pentru, pentru toți”, a spus Olar.

Olar a făcut live-ul în care a vorbit despre pedofili în contextul marșurilor de 9 mai, organizate de socialiști și reprezentanți ai fostului partid Șor, acțiune criticată de Olar.

Articolul VIDEO Declarație FACEPALM de la Maria Olar: Pedofilii sunt de la Dumnezeu. Citiți Biblia apare prima dată în Realitatea.md.