Sari la conținut

FOTO Anastasia Fotachi și-a bucurat fanii. De un an mamă, a arătat prima oară chipul fiului ei și al lui Gabriel Stati

  • de

La aniversarea de un an a micuțului Alistar, Anastasia Fotachi a arătat pentru prima oară chipul micuțului. Tânăra i-a dedicat și un mesaj special fiului ei și a lui Gabriel Stati.

Modelul a povestit cum s-a schimbat viața ei după ce a născut. Potrivit ei, Alistar a adus în viața părinților săi „multă fericire și lumină”, iar familia îi este recunoscătoare pentru acest fapt.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Fiecare zâmbet și fiecare pas mic pe care îl faci ne umple inima de bucurie și mândrie. Sperăm ca fiecare zi din viața ta să fie la fel de minunată și plină de aventuri ca această primă aniversare! La mulți ani, băiețelul nostru drag și iubit! Să crești mare și să fii mereu înconjurat de iubire și fericire”, a scris Fotachi.

Anastasia Fotachi și Garbiel Stati s-au căsători pe 1 septembrie 2023, după ce au format un cuplu o perioadă îndelungată. La câteva luni după petrecere, tânăra a anunțat că este însărcinată.

Până acum, tânăra arăta copilul din spate sau îi acoperea fața cu emoticoane în fotografiile pe care le publica pe rețelele de socializare.Articolul FOTO Anastasia Fotachi și-a bucurat fanii. De un an mamă, a arătat prima oară chipul fiului ei și al lui Gabriel Stati apare prima dată în Realitatea.md.