Sari la conținut

Nu a plătit „1000$ în bitcoin”? VIDEO cu Radu Marian, dansând pe o melodie rusească, viral. Deputatul: Muzica montată

  • de

Un nou  video cu Radu Marian care dansează a devenit viral pe canale de Telegram. Secvența a fost publicată de Index, apoi distribuită și de alte pagini.

Internauții au atras atenția la faptul că parlamentarul se află într-un local de lux și dansează pe muzică rusească. Marian nu a ezitat să comenteze secvența pentru sursa care a publicat prima imaginile.

„Dragi admini de tot felul de canale telegram, rog seriozitate. Videourile pe care le publicați unde eu sunt filmat pe ascuns cum dansez sunt vechi de ani de zile și unele din ele cu muzica montată. Eu înțeleg că arăt tânăr și nu îmbătrânesc, dar documentați-va mai bine”, a publicat Index reacția deputatului.

Recent, la un podcast, Radu Marian a fost provocat în cadrul unui podcast să îi păcălească pe secretarul general al Guvernului Artur Mija și pe ministrul Educației Dan Perciun, relatându-le că persoane necunoscute l-au contactat și i-au cerut 1000 de dolari în bitcoin pentru a nu publicat secvențe video în care dansează.

VIDEO Marian, provocat să-l mintă pe Perciun, precum că este șantajat cu un nou video în care dansează

Un alt video cu Radu Marian și Dan Perciun care dansează a mai apărut și la sfârșitul lunii februarie. Atunci parlamentarul, la fel, susținea că totul s-a întâmplat câțiva ani în urmă.

Articolul Nu a plătit „1000$ în bitcoin”? VIDEO cu Radu Marian, dansând pe o melodie rusească, viral. Deputatul: Muzica montată apare prima dată în Realitatea.md.