Sari la conținut

Bărbatul cu cel mai lung nume a reușit să intre în Cartea Recordurilor. Buletinul său are șase pagini

  • de

Un bărbat a reușit să intre în Cartea Recordurilor după ce s-a demonstrat faptul că are cel mai lung nume din lume, transmite antena3.ro.

Atunci când s-a născut, omul se numea Laurence Gregory Watkins. Ulterior, omul din Noua Zeelandă a decis că vrea să aibă mai multe nume. Azi, omul are 2310 prenume și a intrat în Cartea Recordurilor pentru că are cel mai lung nume din lume.

Cei de la Guinness World of Records i-au recunoscut oficial performanța și el a intrat astfel în Cartea Recordurilor.

Azi, omul are și un site de care este foarte mândru și spune că e o onoare pentru el să obțină acest record mondial. Când a fost întrebat ce anume l-a inspirat, omul a explicat faptul că a ales prenume creștine, care au o semnificație aparte pentru el și familia lui.

Pe site-ul bărbatului există poze care să demonstreze cum arată buletinul lui, cu numele complet. Partea interesantă este că documentul are șase pagini, iar printre cele 2310 prenume există și unele îndrăznețe, precum Hannibal, Napoleon și Sherlock.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/Y2_g8j8FFeU?si=x1aLCJ6Od1CzVHiV” muted=”false”]

Articolul Bărbatul cu cel mai lung nume a reușit să intre în Cartea Recordurilor. Buletinul său are șase pagini apare prima dată în Realitatea.md.