Sari la conținut

Horoscop 14 mai 2024. Ce zodii au noroc la bani

  • de

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii se simt bine în propria piele și asta se vede. Îți place ce vezi în oglindă, motiv pentru care debordezi de bună dispoziție.Evită excesele alimentare, puțină cumpătare nu a făcut rău nimănui.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii din zodia Taur sunt impulsivi și îți ieși ușor din fire. Cuvântul cheie al zilei este răbdarea, dar tu nu beneficiezi de ea. Ai tendința să te aprinzi din orice și nu le permiți oamenilor să își spună punctul de vedere. Nu ar strica să faci un pas în spate și să privești totul dintr-un alt unghi. Nu e totul doar alb sau negru, nuanțele de gri au și ele rostul lor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii au parte de surprize plăcute. Ești genul de persoană pe care cu greu o poți surprinde, dar cursul evenimentelor de azi este total neașteptat și pentru tine. Este posibil să primești vești de la o persoană tare dragă, pe care nu ai mai întâlnit-o de ceva vreme. Se anunță o săptămână încărcată. Odihnește-te corespunzător, dacă îți dorești să fii eficientă.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o perioadă minunată pentru Racii ambițioși. Dacă ai muncit constant pentru a-ți atinge obiectivele, eforturile tale vor fi răsplătite. Astrele s-au aliniat pentru tine în plan profesional, iar la orizont se vede o posibilă promovare. Îți place să joci în echipă, motiv pentru care reputația ta este impecabilă. Te simți pregătită să profiți de orice oportunitate se ivește.

Leu (23 iulie – 22 august)

Meriți un moment de respiro și nu ar strica să pui nevoile tale mai presus de ale celor din jur. Este un moment bun să primești susținere din partea familiei.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele tânjesc după o zi liniștită. Nu ai trecut prin cele mai frumoase momente în ultima vreme, iar energia ta este foarte scăzută. Te-ai încărcat cu problemele altora și acum îți e greu să te mai regăsești. Încearcă să te liniștești puțin și să faci ceva ce îți place. O carte bună, un serial nou, o prăjitură decadentă, orice crezi că te va ajuta să îți găsești echilibrul și să te pregătești pentru o nouă săptămână intensă.

Balanța (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele sunt guvernate de zodia Venus și toate acțiunile lor sunt influențate de această planetă. Finalul săptămânii te găsește într-o stare de contemplare. Visezi la un concediu prelungit, în compania perfectă. Nativii singuri tânjesc după o poveste de dragoste, iar cei implicați în relații de lungă durată simt că nu primesc suficientă atenție din partea partenerului de viață.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Universul le dă o mână de ajutor Scorpionilor, în plan profesional. Reușești să privești lucrurile cu claritate și ai gândit o nouă abordare. Important este să comunici eficient și să nu eziți în fața posibilelor impedimente.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii refuză să trăiască în trecut. Ai decis să lași totul în urmă și să te concentrezi pe momentul prezent. Vrei să trăiești aici și acum, însă nu uita că planurile de viitor pot fi utile. Dacă nu te simți pregătită să faci strategii cu bataie lungă, încearcă măcar să schițezi câteva posibile obiective pe termen scurt. Te vor ajuta să fii mai organizată atunci când vine vorba de latura profesională. În plan personal, acordă-i mai multă atenție partenerului de viață. E omul tău, pe care te poți baza la orice oră din zi și din noapte.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii Capricorn vor să își petreacă timp de calitate cu familia. Dacă în timpul săptămânii ai muncit și te-ai concentrat pe treburile casnice, acum e un moment bun să spui „stop” și să îți îndrepți atenția spre oamenii dragi. Te poți ocupa de acele relații pe care le-ai cam neglijat în ultimul timp. O vorbă bună, spusă la momentul potrivit, valorează mult în unele situații. Mingea este în terenul tău, trebuie doar să decizi ce faci cu ea.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt inspirați astăzi. Spui lucrurilor pe nume, însă ești conștientă că tonul face muzica. Ai un farmec aparte și un mod plăcut de a comunica. Inițiativele tale sunt primite cu mai multă deschidere datorită felului în care alegi să pui problema.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii au noroc în plan financiar. Venus, planeta banilor și a abundenței, își face simțită prezența, iar economiile tale se măresc. Fii cumpătată și gândește-te la viitor. Investește cu cap și nu te lăsa pradă nevoilor imediate. Dacă ești la început de drum în plan profesional, e recomandat să te implici total și să ai încredere în forțele tale. Ai toate calitățile necesare, trebuie doar să conștientizezi și tu asta.

Articolul Horoscop 14 mai 2024. Ce zodii au noroc la bani apare prima dată în Realitatea.md.