Sari la conținut

Preşedintele Senatului ceh vine la Chişinău: Va merge şi într-un sat din raionul Hînceşti

  • de

Milos Vystrčil, preşedintele Senatului Cehiei, vine în Republica Moldova. Oficialul se va afla în ţara noastră în perioada 15-16 mai, fiind însoţit de alți senatori, membri ai Comisiei pentru afaceri ale Uniunii Europene, ai Comisiei pentru educație, cultură, drepturi ale omului și petiții și ai Comisiei pentru afaceri externe, apărare și securitate.

Vystrčil va discuta cu omologul Igor Grosu. Ulterior, cei doi președinți de Parlament vor susține un briefing de presă, care este planificat pentru miercuri, 15 mai.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Agenda mai include vizitarea Centrului de cazare a refugiaților din Ucraina. Cu acest scop, oficialul se va deplasa în comuna Cărpineni, raionul Hâncești.

Potrivit programului vizitei, oficialii cehi vor depune flori la Monumentul eroilor legionari cehoslovaci din Chișinău și vor merge la Muzeul Național de Istorie, pentru a participa la vernisajul expoziției „Cetăți și castele din Republica Cehă”.

Articolul Preşedintele Senatului ceh vine la Chişinău: Va merge şi într-un sat din raionul Hînceşti apare prima dată în Realitatea.md.