Sari la conținut

VIDEO Irina Vlah, adevărul de ce a divorțat: Nu mi-am dorit copilul meu să vadă așa ceva

  • de

Irina Vlah, fosta bașcană a UTA Găgăuzia și fondatoarea Asociației „Platforma Moldova”, a vorbit în cadrul unui interviu video, la Busuioc TV, despre divorțul prin care a trecut acum opt ani, dar și despre relațiile cu soțul până la separare.

„Primele luni a fost frumos, ulterior am înțeles că suntem diferiți, cu viziuni diferite, lipsea respectul față de opiniile mele. De exemplu, urma să construim casă, iar eu nici nu știam unde e locul măcar. În familie trebuie să fie drepturi egale, să fie susținere, să fie exemplu pentru copii. Am încercat să-l schimb, dar nu am reușit. Și el a înțeles că nu putem merge împreună.

Mama a fost împotriva divorțului, dar când i-am povestit adevărul, inclusiv despre violență, mi-a zis să vin acasă. Nu mi-am dorit copilul meu să vadă așa ceva. Ea nu a știut. Nu i-am zis niciodată. Acum cu fostul soț suntem în relații normale, ne întâlnim la evenimente”, a spus fosta bașcană, scrie curentul.md.

Divorțul a fost destul dificil, a mai adăugat politiciana.

„A fost foarte greu acest divorț. Nu am zis fiicei adevărul, nu am vrut să-și schimbe opinia față de tatăl ei. Sper că nu va privi emisiunea. Ei au o relație foarte bună, deși el locuiește în altă țară. Nu le-am interzis vreodată să comunice. Mă bucur acum că fiica mea are o relație armonioasă cu soțul ei”, a precizat ea.

Irina Vlah consideră că bărbații care aplică forța fizică în raport cu femeile sunt în realitate slabi, iar puterea adevărata ține de responsabilitate, emoție, grijă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/56EuaWKg784″ muted=”false”]

Articolul VIDEO Irina Vlah, adevărul de ce a divorțat: Nu mi-am dorit copilul meu să vadă așa ceva apare prima dată în Realitatea.md.