Sari la conținut

VIDEO Mai multe persoane în stare de ebrietate au fost scoase din cimitire de polițiști, după Paștele Blajinilor

  • de

Mai multe persoane în stare de ebrietate au fost scoase din cimitirele din Capitală de polițiști, după Paștele Blajinilor. Ludmila Boțan, administrator al Î.M. „Combinatului Servicii Funerare”, a precizat, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de marți, 14 mai, că persoanele vizate nu puteau ajunge singure până la poarta cimitirului.

Responsabila a declarat că persoanele s-au reținut în cimitire mult peste programul de activitate.

„(…) Au fost mai multe situații neplăcute, în pofida numeroasele adresări, printre care nerespectarea programului de activitate a cimitirului, reținându-se unii oameni, mult peste ora de închidere, continuând pomenirea răposaților însoțită de consumul excesiv al băuturilor tari, astfel, nefiind în stare să ajungă până la poarta cimitirului. A fost necesară intervenția forțelor de ordine”, a menționat Ludmila Boțan.

Administratorul Întreprinderii Municipale „Combinatul Servicii Funerare” a mai conchis că unii cetățeni au venit în cimitire și cu animalele de companie.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

Articolul VIDEO Mai multe persoane în stare de ebrietate au fost scoase din cimitire de polițiști, după Paștele Blajinilor apare prima dată în Realitatea.md.