Sari la conținut

Guvernul: Nu vă speriați, dacă vedeți cum este pus cineva la pământ. „Fulger” va fi văzută prin țară ziua și noaptea

  • de

Ofițerii de la Fulger urmează să efectueze mai multe antrenamente în următoarele săptămâni. Aceștia și tehnica din dotare vor putea fi observate pe drumurile din Moldova atât ziua, cât și noaptea, avertizează Guvernul.

„Vor fi testate modalități de conlucrare cu alte subdiviziuni. Pe parcursul următoarele zile, dar și săptămâni, veți putea vedea ziua și noaptea mașini speciale ale brigăzii sau mascați care imobilizează în regim de simulare”, a anunțat purtătorul de cuvânt al cabinetului de miniștri, Daniel Vodă.

Anterior, și Poliția a anunțat că, timp de câteva săptămâni, mascații Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” vor participa la mai multe exerciții de intervenție. Antrenamentele fac parte din planul de activitate al instituției.

Printre acțiunile care le putem vedea se numără blocarea mașinilor și reținerea persoanelor. Autoritățile notează că nimeni nu se va afla în pericol, iar acțiunile vor reprezenta doar simulări, solicitând cetățenilor să evite panica și să reacționeze calm.

Mascații de la „Fulger” vor participa la mai multe simulări! Oamenii legii îndeamnă populația la calm

Articolul Guvernul: Nu vă speriați, dacă vedeți cum este pus cineva la pământ. „Fulger” va fi văzută prin țară ziua și noaptea apare prima dată în Realitatea.md.