Sari la conținut

În atenția locuitorilor din Vulcănești și Varnița! Anunțul făcut de Agenția Servicii Publice

  • de

Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că birourile de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din orașul Vulcănești și localitatea Varnița (raionul Anenii Noi), și-au încetat activitatea.

Potrivit comunicatul emis de ASP, solicitanții serviciilor de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din orașul Vulcănești și localitatea Varnița se pot adresa la următoarele subdiviziuni de competență:

pentru solicitanții din or. Vulcănești: Secţia înmatriculare vehicule şi documentare a conducătorilor auto Cahul (str. Prospectul Republicii, 24 G);
pentru solicitanții din localitatea Varnița și alte localități din partea stângă a Nistrului: oficiul Anenii Noi de înmatriculare vehicule şi documentare a conducătorilor auto (sat. Ruseni (sediul S.R.L. „Transpremium Test”).

„Totodată, solicitanții care au depus actele pentru obținerea unui certificat de înmatriculare sau a unui permis de conducere la subdiviziunile din orașul Vulcănești sau localitatea Varnița până la data de 04.05.2024, le pot ridica la Secţia înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto Cahul – pentru serviciile comandate la Vulcănești și la oficiul din or. Anenii Noi – pentru serviciile comandate în localitatea Varnița”, se arată în mesajul agenției.

Agenția Servicii Publice reiterează că optimizarea numărului de subdiviziuni teritoriale are ca scop eficientizarea resurselor ASP și îmbunătățirea calității serviciilor prestate.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul În atenția locuitorilor din Vulcănești și Varnița! Anunțul făcut de Agenția Servicii Publice apare prima dată în Realitatea.md.