Sari la conținut

S-a ales cu o amendă usturătoare! Un șofer, privat de dreptul de a conduce, depistat de polițiști în trafic

  • de

Șoferul unui automobil de model Mercedes a fost stopat de oamenii legii după ce a neglijat marcajul rutier. În urma verificărilor, s-a dovedit că acesta era privat de dreptul de a conduce vehicule.

Cazul a fost înregistrat marți, 14 mai, în apropierea comunei Grătiești, municipiul Chișinău.

„Tânărul de 21 de ani, locuitor al municipiului Bălți, a fost verificat în sistemul informațional de date, polițiștii constatând că acesta este privat de dreptul de a conduce vehicule, fiind anterior sancționat pentru alte contravenții săvârșite în traficul rutier. Bărbatul a fost înlăturat de la volan și sancționat cu amendă de 12 600 de lei, iar mașina a fost transportată la parcarea specială”, transmite Poliția Națională.

De la începutul anului curent, polițiștii au depistat 193 de șoferi care conduceau mijloace de transport, fiind privați de dreptul de a conduce.

Totodată, oamenii legii îndeamnă șoferii, înainte de a urca la volan, să își amintească despre normele legale obligatorii și să țină cont de ele.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul S-a ales cu o amendă usturătoare! Un șofer, privat de dreptul de a conduce, depistat de polițiști în trafic apare prima dată în Realitatea.md.