Sari la conținut

Ziua Internațională a Familiei: În Capitală se vor organiza acțiuni de promovare a modului sănătos de viață

  • de

Cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Familiei, 15 mai, Pretura sectorului Rîșcani în comun cu IMSP AMT Rîșcani organizează acțiuni de promovare a modului sănătos de viață, unde vor fi distribuite materiale informative privind prevenirea bolilor netransmisibile, anunță Primăria municipiului Chișinău.

„Astăzi, în intervalul 15:00-18:00, în scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” se vor desfășura acțiuni cultural- artistice, acțiuni cultural-sportive cu participarea Centrului de Tineret din sector, expoziții de desen, desen pe asfalt cu participarea elevilor de la CAE „Curcubeul”, exerciții demonstrative la box cu participarea copiilor de la Clubul Sportiv de box „Cosmos” și Școala Sportivă din Cricova”, comunică primăria.

De asemenea, se vor face plimbări cu trăsura cu cai care vor fi organizate de Școala Republicană de Hipism și un master- class „Alimentație Sănătoasă”.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Ziua Internațională a Familiei: În Capitală se vor organiza acțiuni de promovare a modului sănătos de viață apare prima dată în Realitatea.md.