Sari la conținut

ALERTE cu bombă în Capitală. Trei instituții de învățământ ar fi minate

  • de

UPDATE 11:59: Cele trei alerte cu bombă, anunțate astăzi la instituțiile de învățământ, s-au dovedit a fi false, anunță Poliția Națională.

Autorul alertei false cu bombă riscă amendă de la 27500 până la 42500 de lei, 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la doi ani.

UPDATE 11:24: Andrei Pavaloi, șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport din municipiul Chișinău, a precizat pentru realitatea.md că alerte cu bombă au fost și la Liceul Teoretic „Aleco Russo” de pe strada Alecu Russo 10/2 și la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” de pe strada Florilor 4.

Știrea inițială: 11:33: Trei instituții de învățământ din Chișinău ar fi minate. Alertele cu bombă au fost anunțate printr-un apel telefonic, în această dimineață, 16 mai. La fața locului au intervenit oamenii legii.

„Alertele au fost anunțate prin apel telefonic la ora 09:18. Am fost sesizați de directorul unui liceu. Se întreprind toate măsurile, conform protocolului”, a declarat șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, pentru redacția Realitatea.md.

Menționăm că una dintre cele trei instituții minate se numără Liceul „Natalia Gheorghiu” din sectorul Râșcani al Capitalei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul ALERTE cu bombă în Capitală. Trei instituții de învățământ ar fi minate apare prima dată în Realitatea.md.