Sari la conținut

CEC anunță când începe tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile locale noi și parțiale din 19 mai

  • de

Vineri, 17 mai, la editura „Universul” din Chișinău, va începe tipărirea buletinelor de vot pentru desfășurarea alegerilor locale noi și parțiale, care vor avea loc duminică, 19 mai. Anunțul a fost făcut de Comisia Electorală Centrală.

„Vineri, 17 mai 2024, la ora 09:00, la ÎS Editura „Universul” (mun. Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 45), va începe tipărirea buletinelor de vot pentru desfășurarea alegerilor locale noi și parțiale, care vor avea loc în această duminică, 19 mai 2024. În conformitate cu prevederile Codului electoral, reprezentanții concurenților electorali, mass-media și observatorii acreditați pot să asiste la procesul de confecționare a matriței buletinului de vot, tipărirea buletinelor de vot, precum și la lichidarea matriței”, comunică CEC.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că în această duminică alegerile vor avea loc în localitățile Cairaclia și Salcia, raionul Taraclia, Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, dar și pentru alegerea primarului în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, orașul Bucovăț, raionul Strășeni, satul Sagaidac, raionul Cimișlia și comuna Hănăsenii Noi, raionul Leova.

Totodată, în aceeași zi, vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar în localitățile Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, precum și alegeri parțiale pentru o nouă componență a consiliului local al comunei Cealîc, raionul Taraclia.

Articolul CEC anunță când începe tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile locale noi și parțiale din 19 mai apare prima dată în Realitatea.md.