Sari la conținut

ȘOCANT. Ar fi bătut cu biciul un băiat de 11 ani. Doi bărbați, arestați de polițiștii români

  • de

Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile, după ce au bătut cu biciul un băiat de 11 ani. Cazul șocant s-ar fi produs luni, 13 mai, în satul Jorăști, România.

Potrivit presei române, minorul, în timp ce se deplasa pe un drum spre domiciliul său din aceeaşi localitate, în faţa unui imobil, ar fi fost chemat de către un bărbat, de 30 de ani, să vină la el, sub pretextul că-i va oferi o sumă de bani. Ajuns în dreptul bărbatului, acesta l-ar fi apucat de mână şi l-ar fi ţinut, contrar voinţei minorului. Din curtea imobilului ar fi ieşit un alt bărbat, de 61 de ani, care, la rândul său, l-ar fi imobilizat pe minor, după care l-ar fi lovit în repetate rânduri cu un bici, la nivelul corpului şi al capului, provocându-i suferinţe fizice şi leziuni.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, în data de 15 mai, Judecătoria Târgu Bujor a dispus arestarea preventivă a indivizilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul ȘOCANT. Ar fi bătut cu biciul un băiat de 11 ani. Doi bărbați, arestați de polițiștii români apare prima dată în Realitatea.md.