Sari la conținut

Vino să sărbătorim împreună Ziua Familiei, duminică, la Valea Morilor! Evenimentul va debuta cu o serie de activități

  • de

Mâine, începând cu ora 14:00, în Zona Teatrul Verde din Parcul „Valea Morilor” din Capitală se va desfășura Ziua Internațională a Familiei.

„Recunoaștem importanța familiei și rolul acesteia în dezvoltarea unui mediu social sănătos, motiv pentru care dedicăm această zi consolidării conștientizării asupra problemelor sociale, economice și demografice care influențează familiile. Evenimentul va debuta cu o serie de activități distractive pentru copii, de la jocuri creative până la ateliere de artă și meșteșuguri, între orele 14:00 și 17.00. Ulterior, de la ora 16:00, vă invităm să vă bucurați de un program artistic vibrant, care va cuprinde muzică și dans”, transmite Primăria Capitalei.

Intrarea la eveniment este liberă, fiind o oportunitate perfectă pentru toate familiile de a se bucura de timpul petrecut împreună.

„Primăria Municipiului Chișinău și-a intensificat eforturile de sprijinire a familiilor prin diverse programe sociale, care includ suport financiar pentru cuplurile care sărbătoresc aniversări semnificative de căsătorie, asistență extinsă pentru familiile cu copii și servicii integrate de asistență specializată pentru copii cu dizabilități și familiile lor. Aceste inițiative evidențiază angajamentul administrației de a promova bunăstarea familiei și de a asigura un mediu sănătos pentru dezvoltarea fiecărui membru al comunității”, mai transmite sursa citată.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Vino să sărbătorim împreună Ziua Familiei, duminică, la Valea Morilor! Evenimentul va debuta cu o serie de activități apare prima dată în Realitatea.md.