Sari la conținut

FOTO Maia Sandu a chemat la sfat diaspora din Frankfurt: „I-am îndemnat pe moldoveni să participe la referendum”

  • de

Maia Sandu s-a întâlnit sâmbătă seara cu moldovenii din Germania. Mai exact, președinta a stat de vorbă cu mai mulți cetățeni ai țării noastre, stabiliți în Frankfurt pe Main.

Șefa statului noteazî pe rețelele de socializare că a vorbit cu ei despre securitatea țării, educația și locurile de muncă, reforma justiției și despre rolul diasporei în dezvoltarea Moldovei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Am povestit despre eforturile noastre de acasă – renovăm spitale, reparăm drumuri și susținem întreprinderile mici și mijlocii. Planificăm să construim școli model. Toate acestea ajută să îmbunătățim calitatea vieții în Moldova și sperăm să-i încurajeze pe membrii diasporei să se întoarcă.

I-am îndemnat pe moldovenii de aici să participe la referendumul pentru aderarea la Uniunea Europeană, cea mai importantă decizie de la obținerea independenței încoace”, notează Sandu.

În opinia președintei, prin votul cetățenilor săi, Moldova „își poate demonstra angajamentul ferm pentru pace, democrație și progres, pe care ni-l dorim cu toții”.Articolul FOTO Maia Sandu a chemat la sfat diaspora din Frankfurt: „I-am îndemnat pe moldoveni să participe la referendum” apare prima dată în Realitatea.md.