Sari la conținut

PSDE se lansează în campania prezidențială. Anunță că va avea propriul candidat

  • de

Partidul Social Democrat European din Moldova (PSDE) va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale. Formațiunea anunță că și despre faptul că va susține referendumul privind integrarea europeană a țării.

Formațiunea mai notează că își va îndemna membrii și simpatizanții să participe la referendum și să susțină modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Decizia a fost luată de membrii biroului permanent al PSDE.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Conform unui comunicat emis de partid, la întrunire „a fost subliniată importanța consolidării eforturilor întregii societăți pentru realizarea dezideratului nostru european”.

De asemenea, reprezentanții formațiunii au vorbit și despre alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 9 iunie. „Membrii și simpatizanții PSDE, care dețin și cetățenia română, sunt îndemnați să participe la acest scrutin, să susțină România și să voteze pentru candidații alianței PSD-PNL”, notează partidul.

Articolul PSDE se lansează în campania prezidențială. Anunță că va avea propriul candidat apare prima dată în Realitatea.md.