Sari la conținut

Competiția Legal Half-Marathon, organizată în premieră la Chișinău, pe 26 mai

  • de

Legal Half-Marathon, una din cele mai importante competiții de la București, este organizată în premieră la Chișinău. Prima ediția va avea loc duminică, 26 mai.

Legal Half-Marathon Chișinău este o sărbătoare a sportului organizată de asociațiile profesiilor juridice pentru toți iubitorii de mișcare. Prima ediție a Legal Half-Marathon Chișinău va avea loc pe 26 mai 2024, fiind organizată de Uniunea Juriștilor din Republica Moldova, Asociația Run Moldova și Asociația EOS DART în parteneriat cu Portalul avocaturii de afaceri BizLaw.

Acest eveniment va aduce împreună alergători de toate vârstele și nivelurile de pregătire, oferind oportunitatea de a sărbători sănătatea și sportul într-un cadru vibrant și captivant.

Competiția include următoarele probe: cros (10 km), semimaraton, semimaraton-ștafetă și Cursa Populară (2,5 km), destinată celor care doresc să facă primii pași în lumea alergării. O cursă specială pe distanțe de 500 m și 1000 m va fi organizată pentru copiii de până la 14 ani.

De asemenea, în premieră pentru Chișinău, va avea loc și o expoziție a cauzelor de binefacere în Piața Marii Adunări Naționale. Organizații de caritate vor fi prezente în “inima” Chișinăului pentru a-și împărtăși misiunea și pentru a-i inspira pe participanți să devină parte din schimbarea pozitivă în comunitate.

Cauzele susținute de sportivi printr-o cotă din taxa de participare sunt: CCF MoldovaHOSPICES OF HOPE Moldova, Banca de Alimente, La Strada, Asociația pentru Protecția Animalelor „Muhtar” și o cauză din România.

Iubitorii de mișcare în aer liber sunt invitați să se alăture acestei sărbători sportive pe 26 mai 2024, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Înscrierile sunt deschise pe link-ul – https://legalrun.ro/chisinau/inscriere/, iar detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului – www.legalrun.ro/chisinau.

Această inițiativă este menită să promoveze un stil de viață sănătos și să încurajeze participarea la activități sportive, indiferent de nivelul de pregătire.

Pentru mai multe informații și înscrieri, vizitați https://legalrun.ro/chisinau/.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Competiția Legal Half-Marathon, organizată în premieră la Chișinău, pe 26 mai apare prima dată în Realitatea.md.