Sari la conținut

FOTO Meci de fotbal între oficialii țării. Ministrul Dan Perciun, prezent la deschiderea competiției

  • de

În contextul Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice, Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a organizat un turneu de mini-fotbal. Au participat angajați ai ministerelor, ambasadelor și organizațiilor internaționale acreditate la Chișinău.

Ministrul Dan Perciun a fost prezent la deschiderea competiției. Oficialul spune că își dorește să mai organizeze în viitor un asemenea campionat, doar că între echipele ministerelor și a instituțiilor internaționale.

„La turneu au participat 13 echipe, printre care și echipa formată din angajații MEC. Locurile învingătoare au fost obținute de echipele UNHCR Moldova, a Parlamentului Republicii Moldova și cea a Ambasadei Turciei la Chișinău”, transmite MEC.

Potrivit informațiilor de la MEC, turneul de mini-fotbal a fost organizat cu scopul de a populariza practicarea sportului și de a promova modul sănătos de viaţă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!Articolul FOTO Meci de fotbal între oficialii țării. Ministrul Dan Perciun, prezent la deschiderea competiției apare prima dată în Realitatea.md.