Sari la conținut

Veteranii de la MAI din nordul țării și-au măsurat puterile la campionatul dedicat jocului de dame

  • de

Veteranii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din zona de nord a Republicii Moldova și-au demonstrat astăzi abilitățile în cadrul unui campionat dedicat jocului de dame. Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros  a exprimat recunoștința și aprecierea față de veterani pentru contribuția lor la siguranța națională și pentru curajul, eroismul, bărbăția și sacrificiul manifestat în apărarea integrității Republicii Moldova.

„Veteranii noștri sunt pilonii pe care se sprijină securitatea națională. Respectul și recunoștința noastră pentru aceștia sunt nemărginite, iar eforturile lor nu vor fi uitate,” a afirmat Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros.

Ministrul a subliniat, de asemenea, importanța implicării veteranilor MAI în promovarea Referendumului, inițiat de Președinta Maia Sandu, a valorilor europene și contribuția pe care aceștia o au la definirea unui viitor mai bun.

„Veteranii joacă un rol crucial în crearea unor comunități mai informate, mai incluzive și mai juste. Încrederea și fermitatea cu care promovează integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană sunt esențiale. În contextul referendumului pentru integrare europeană, vocile lor sunt de neprețuit,” a declarat Adrian Efros.

Campionatul a fost marcat de momente pline de competitivitate, iar participanții au fost premiați cu diplome oferite de Ministrul Afacerilor Interne. Echipa din Bălți a câștigat marele premiu, urmată de Direcția Regională a IGSU și echipa din Rezina.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Veteranii de la MAI din nordul țării și-au măsurat puterile la campionatul dedicat jocului de dame apare prima dată în Realitatea.md.