Sari la conținut

15 garaje de la Telecentru riscă să fie demolate. Proprietarii au primit notificări

  • de

15 garaje din sectorul Telecentru al Capitalei riscă să fie demolate dacă proprietarii nu vor confirma că dețin legal construcțiile respective, anunță Primăria municipiului Chișinău. Proprietarii au primit notificări și au timp până pe data de 10 iunie 2024 să prezinte aceste acte.

„Primăria Chișinău a inițiat procedura administrativă asupra a 15 garaje din strada Vladimir Korolenko, 57. Toate riscă a fi demolate, în cazul în care proprietarii nu vor prezenta actele permisive ce autorizează deținerea construcțiilor pe terenul public din proximitatea Grădiniței nr. 174.

Astfel, au fost emise notificări proprietarilor prin care sunt obligați să confirme deținerea legală a garajelor până pe 10 iunie 2024, Secției urbanism și arhitectură a Preturii sectorului Centru”, se arată în mesajul emis.

Responsabilii precizează că în situația în care nu se vor conforma celor solicitate, garajele vor fi demolate și evacuate de către serviciile municipale, iar proprietarii vor suporta contravaloarea lucrărilor efectuate de către administrația publică locală pentru eliberarea terenului aflat pe domeniu public, precum și cele aferente readucerii terenului la forma inițială.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul 15 garaje de la Telecentru riscă să fie demolate. Proprietarii au primit notificări apare prima dată în Realitatea.md.