Sari la conținut

Sute de șoferi vitezomani, sancționați timp de o zi. Unul conducea cu 139 km/h printr-o localitate

  • de

Peste 800 de conducători auto au fost sancționați de agenții de patrulare marți, 21 mai, pentru că au depășit limita de viteză pe drumurile din țară. Potrivit Poliției Naționale, unul dintre cazuri a avut loc puțin după miezul nopții în orașul Briceni.

„Șoferul unui BMW, un tânăr de 25 ani, locuitor al satului Grimăncăuți, a fost depistat cu aparatul de măsurat viteza TruCam conducând cu 139 km/h prin localitate.

Dosarul contravențional a fost deja expediat în instanța de judecată cu propunerea de a fi sancționat cu amendă de până la 10 000 de lei, cu suspendarea dreptului special de a conduce vehicule pe un termen de la 120 la 180 de zile”, se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Poliția precizează că șoferul nu este la prima abatere de la lege.

„În luna februarie a acestui an a fost sancționat pentru depășirea limitei de viteză, dar și pentru că nu a cedat trecerea legală pietonilor”, mai adaugă Poliția Națională.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Sute de șoferi vitezomani, sancționați timp de o zi. Unul conducea cu 139 km/h printr-o localitate apare prima dată în Realitatea.md.