Sari la conținut

VIDEO Concurs de jumping la Bălți. Au participat călăreți din trei orașe

  • de

De Ziua Orașului la Bălți se desfășoară tradiționalul concurs de jumping. La concurs participă sportivi din trei orașe, Bălți, Tiraspol și Chișinău, transmite tvn.md. 

„La noi au venit din Tiraspol, din Chișinău în ospeție și Bălțiul participă. Noi tradițional îl organizăm în fiecare an, mai bine de 20 de ani. Noi existăm în Bălți, noi participăm la sărbătorile orașului Bălți întotdeauna pentru dezvoltarea sportului ecvestru în Moldova”, spune reprezentantul Federației Naționale Ecvestre din Moldova, Alexandr Tuceac.

O participantă venită din Chișinău povestește despre experiența sa în acest domeniu.

 „Mie mi-au plăcut competiția, sunt pline de viață, colorate, bariere, piedici, mie tare îmi place pietrișul pentru că aici e nisip și este un pic diferență, se simte pentru cal îndeosebi. Mă ocup de 6 ani, am iubit caii toată viața, pur și simplu părinții nu mi-au permis o perioadă îndelungată și iată visul s-a împlinit, lucrez deja permanent”, povestește Rada Maischii.

Spectatorii spun că vin în fiecare an să vadă competiția.

„Frumos, interesant, mai ales pentru copil, el mai tare  iubește caii și venim în fiecare an să-i vedem aici. Frumos, bravo care se străduie și organizează așa ceva frumos pentru copii mai ales”, transmit spectatorii.

Competiția de jumping se desfășoară la Bălți mai bine de 20 de ani.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Concurs de jumping la Bălți. Au participat călăreți din trei orașe apare prima dată în Realitatea.md.