Sari la conținut

VIDEO Un șofer și un biciclist, prinși în stare de ebrietate. Ce concentrație de alcool aveau?

  • de

Un șofer de 38 ani a fost prins de polițiști în stare de ebrietate la volan. Este vorba despre un bărbat din satul Humulești din comunca Bubuieci, muncipiul Chișinău.

În urma testării cu aparatul „Drager” s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,31 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

De asemenea, oamenii legii au mai depistat și un biciclist beat, la intrarea în satul Mitoc, raionul Orhei, un sector cu risc sporit de accidente.

„La ghidonul bicicletei se afla un bărbat de 55 de ani, locuitor al satului Cișmea. În urma efectuării testării cu aparatul „Drager” s-a constatat că bărbatul avea o concentrație de 0,74 mg/l vapori de alcool în aerul expirat”, comunică Poliția Națională.

Conform datelor statistice, de la începutul anului pe teritoriul țării s-au produs 60 de accidente rutiere din cauza conducerii în stare de ebrietate la volan, în consecință 8 persoane au decedat, iar altele 70 s-au ales cu traumatisme.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

REȚINEȚI! Șofatul sub influența alcoolului sau a altor substanțe este interzisă, indiferent de tipul mijlocului de transport pe care îl conduceți.

Articolul VIDEO Un șofer și un biciclist, prinși în stare de ebrietate. Ce concentrație de alcool aveau? apare prima dată în Realitatea.md.