Sari la conținut

A furat cardul bătrânei și a sustras o sumă mare de bani. O badantă moldoveancă în Italia, dată de gol de camere

  • de

O moldoveancă, badantă în Italia, a furat cardul bătrânei de care îngrijea și a sustras aproximativ 2800 de euro. Descoperirea a fost făcută de fiica bătrânei.

Observând lipsa portofelului său, aceasta a verificat tranzacțiile conturilor bancare ale mamei sale prin intermediul unei aplicații de pe telefon. Ulterior, a observat că cineva a efectuat retrageri de numerar, o tranzacție în străinătate și plăți în diverse magazine din oraș, folosind cardul bancar al mamei sale. Tranzacțiile însumau în total aproximativ 2800 de euro, potrivit Rotalianul.com.

Femeia din Republica Moldova a fost identificată de polițiștii din Italia, dar și prin intermediul camerelor de supraveghere din magazinele implicate în tranzacții. Totodată, investigațiile au dus și la blocarea unui transfer bancar de aproximativ 1000 de euro către străinătate.

De asemenea, au fost efectuate și percheziții la domiciliul suspectei, în urma căreia au fost confiscate documente legate de operațiunile financiare nelegale realizate cu cardul bancar furat și suma de aproximativ 1.000 de euro în numerar, provenind din retragerile ilegale.

De menționat că ancheta a dus la recuperarea unei părți din suma furată și la identificarea și denunțarea autoarei infracțiunii în persoana îngrijitoarei moldovence.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul A furat cardul bătrânei și a sustras o sumă mare de bani. O badantă moldoveancă în Italia, dată de gol de camere apare prima dată în Realitatea.md.