Sari la conținut

Israelul introduce vize electronice pentru moldoveni din 1 iunie? Răspunsul Ministerului de Externe

  • de

Israelul va introduce un program pilot de permise electronice de intrare pentru turiștii din SUA și Germania, începând cu 1 iunie 2024, iar ulterior acest program va fi extins pentru toate țările lumii. Deocamdată, acest lucru nu vizează și Republica Moldova, anunță reprezentanții Ministerului de Externe.

„În mediul online circulă informații precum că Statul Israel ar urma să introducă vize electronice pentru cetățenii Republicii Moldova începând cu 1 iunie 2024.

Aceste informații nu corespund adevărului. Între cele două state nu au fost introduse modificări în regimul de călătorie pentru cetățenii moldoveni. Îndemnăm cetățenii să se informeze doar din surse oficiale și să nu distribuie informații neverificate”, se menționează în comunicatul MAE.

MAE și Ambasada Republicii Moldova în Israel va comunica prompt orice modificare oficială în regimul de călătorie dintre cele două țări, mai adaugă responsabilii.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Israelul introduce vize electronice pentru moldoveni din 1 iunie? Răspunsul Ministerului de Externe apare prima dată în Realitatea.md.