Sari la conținut

Ministrul Nosatîi pleacă la București. Va discuta cu omologul său român despre stadiul actual al cooperării bilaterale

  • de

Ministrul Anatolie Nosatîi efectuează mâine, 24 mai, o vizită oficială la București, la invitația omologului său român, Angel Tîlvăr, anunță Ministerul Apărării al Republicii Moldova.

Cu acest prilej, oficialii vor avea o întâlnire, în cadrul căreia vor discuta despre stadiul actual al cooperării bilaterale, proiectele și activitățile comune desfășurate, dar și despre perspectivele de consolidare a parteneriatului.

„La București, Anatolie Nosatîi, împreună cu Angel Tîlvăr, va participa la cea de-a 8-a ediție a evenimentului „Black Sea and Balkans Security Forum”, conferință internațională de securitate, dedicată problemelor de apărare, securitate și relații internaționale în regiunea extinsă a Mării Negre şi a Balcanilor”, comunnică ministerul.

Evenimentul este organizat în perioada 23-24 mai curent de „New Strategy Centre”, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe și al Ministerului Apărării Naționale din România, oferă o platformă pentru discuții cu privire la războiul din Ucraina, efectele acestuia asupra securității regionale și globale, amenințările hibride, dar și procesul de reconstrucție a Ucrainei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că în perioada 23-24 mai, vicepremierul Mihai Popșoi se află la București. Oficialul moldovean are o întrevedere cu ministra afacerilor externe, Luminița Odobescu.

Vicepremierul Mihai Popșoi pleacă la București. Cu cine se va întâlni?

 

Articolul Ministrul Nosatîi pleacă la București. Va discuta cu omologul său român despre stadiul actual al cooperării bilaterale apare prima dată în Realitatea.md.