Sari la conținut

VIDEO A primit o nouă șansă la viață! Un bărbat a fost salvat după ce a căzut în fântână

  • de

Un bărbat de 67 ani din comuna Trușeni, municipiul Chișinău, a primit o nouă șansă la viață, după ce salvatorii au reușit să-l scoată din fântâna în care căzuse. Cazul a fost a fost înregistrat miercuri, 22 mai, iar potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la or 16:03.

„Imediat, la fața locului au intervenit angajații Direcției regionale cătare-salvare nr.1 a IGSU, care au stabilit că bărbatul din imprudență a căzut în fântână la o adâncime de 6 metri.

În scurt timp, angajații IGSU au reușit să extragă la suprafață persoana, un bărbat în vârstă de 67 de ani. Ulterior, acesta în stare conștientă a fost predat echipajului de medici, pentru îngrijiri medicale de rigoare”, se arată în comunicatul emis de IGSU.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2024 angajații IGSU au salvat din fântâni două persoane. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 44 situații de risc.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO A primit o nouă șansă la viață! Un bărbat a fost salvat după ce a căzut în fântână apare prima dată în Realitatea.md.