Sari la conținut

Bordul Grupului de presă Realitatea anunță un nou Redactor șef RUPOR.MD

  • de

Grupul de presă REALITATEA anunță numirea dnei Liudmila Muntean în funcția de redactor-șef al site-ului în limba rusă RUPOR.MD. Liudmila Muntean are o experiență de 20 de ani în televiziune, presă scrisă și comunicare. În 2003 și-a început cariera ca reporter la televiziunea națională. Ulterior, pe parcursul a două decenii, a devenit autoarea și prezentatoarea mai multor proiecte de televiziune de succes.

„În calitate de redactor-șef, sunt conștientă de responsabilitatea care mi-a fost încredințată. Această poziție necesită imparțialitate și acuratețe. Într-o epocă a supraîncărcării informaționale, în care știrile circulă mai repede ca niciodată și fiecare click poate influența opinia publică, importanța acestui lucru nu poate fi supraevaluat. Sarcina noastră nu este doar să informăm societatea, ci și să asigurăm fiabilitatea și imparțialitatea informațiilor”, a spus Liudmila Muntean.

Odată cu numirea în această funcție responsabilă, dna Liudmila Muntean devine membru al Bordului REALITATEA și va face parte din echipa managementului de conținut, fiind susținută de către dl Sergiu Scobioală, producătorul general al grupului, precum și de echipa managementului de business, reprezentată de către dna Otilia Cotruța, Directoare executivă, dna Cristina Moșneaga-Barbaruc, Administratoare și dl Dumitru Țîra, fondatorul REALITATEA.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Urăm mult succes dnei Liudmila Muntean în acest pas responsabil în cariera sa.

Vă mulțumim că ne citiți și ne apreciați, ceea ce ne determină să fim și mai buni în fiecare zi.

Realitatea este un grup de presă electronică din Republica Moldova, independent, lansat în anul 2014, care operează cinci platforme online și o televiziune, și anume:

Realitatea.md – portal de știri în limba română

Bani.md – portal de știri economice în limba română

Rupor.md – portal de știri în limba rusă

Moldovalive.md – portal de știri despre Moldova, în limba engleză

Rlive.md – platforma de transmisiuni live

RLIVE TV – prima televiziune de transmisiuni live.

Platformele de știri realitatea.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md și rlive.md acumulează peste 2.000.000 vizitatori unici pe lună și peste 5.000.000 accesări pe lună, având peste 200.000 abonați pe rețelele sociale (Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Twitter, TikTok și Ok).

RLIVE TV este prima televiziune de transmisiuni live ale evenimentelor de interes public și comerciale. RLIVE TV este distribuită la nivel național, prin intermediul celor mai mari rețele de cablu și IPTV, acumulând peste 80% din acoperirea pe țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuită online de 12 portaluri de știri din Moldova și 1 din România, acumulând peste 1,5  milioane de vizitatori unici pe lună.

Articolul Bordul Grupului de presă Realitatea anunță un nou Redactor șef RUPOR.MD apare prima dată în Realitatea.md.