Sari la conținut

Valeriu Pașa, despre Centrul pentru Combaterea Dezinformării: Și-a început activitatea la turații foarte mici

  • de

Centrul pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării și-a început activitatea la turații foarte mici, a declarat membru acestui centru ți președintele Asociației Obștești WatchDog.MD, Valeriu Pașa, la emisiunea Realitatea te privește de la Rlive TV.

„Acest centru și-a început activitatea la turații foarte mici. Foarte recent, chiar ieri a fost angajat ultimul om în prima direcție care se completează. Sunt încă foarte, foarte la început”, a declarat Valeriu Pașa.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că, Centrul pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării a fost creat în luna iulie 2023. Prin intermediul instituției, autoritățile susțin că îți propun să lupte contra manipulării informațiilor și acțiunilor coordonate de răspândire a mesajelor, narațiunilor, comunicărilor care prezintă pericol sau pot periclita realizarea intereselor naționale.

Consiliul Centrului este constituit din 11 membri. Doi dintre ei, reprezentanți ai societății civile, sunt selectați prin concurs de Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a Parlamentului și sunt confirmați de Parlament.

Valeriu Pașa și Petru Macovei, numiți membri ai Consiliului Centrului pentru Dezinformare. Cât va dura mandatul

Articolul Valeriu Pașa, despre Centrul pentru Combaterea Dezinformării: Și-a început activitatea la turații foarte mici apare prima dată în Realitatea.md.