Sari la conținut

Valeriu Pașa, președintele Asociației Obștești WatchDog.MD, invitat în platoul RLIVE TV

  • de

Secretarul de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, ar putea veni săptămâna viitoare într-o vizită la Chișinău. Va fi a doua vizită a șefului diplomației americane după cea din 5 martie 2022, la două săptămâni după lansarea agresiunii ruse în Ucraina. Funcția de secretar de stat al SUA este considerată a fi echivalentul guvernamental al Ministerului Afacerilor Externe al SUA.

Republica Moldova este prima țară care a semnat un acord de securitate cu Uniunea Europeană. Autoritățile statului dau asigurări că vor putea contracara tentativele Rusiei de a interveni în procesele democratice.

15 partide urmează să semneze duminică „Pactul pentru Europa”. PAS și MAN ar putea fi printre semnatari.

Subiecte importante și de actualitate vor fi discutate astăzi, începând cu ora 20:00, în cadrul emisiunii „Realitatea te privește”. Invitatul jurnalistei Valentina Ursu e Valeriu Pașa, președintele Asociației Obștești WatchDog.MD, care recent a fost desemnat în funcția de membru al Consiliului Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Valeriu Pașa, președintele Asociației Obștești WatchDog.MD, invitat în platoul RLIVE TV apare prima dată în Realitatea.md.