Sari la conținut

VIDEO Guțul, ținută la ușa Guvernului. Cerea să intre la o ședință cu Spînu

  • de

Evghenia Guțul se plânge pe rețelele de socializare că a vrut să intre la o ședință a Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, dar nu i s-a permis. Canalele de Telegram apropiate de Ilan Șor au publicat pe rețelele de socializare și un video, în care guvernatoarea vorbește la intrarea în Executiv. 

Guvernatoarea spune că nu a primit invitație, dar consideră că are dreptul să participe, deoarece este vorba despre ședința Consiliului de Dezvoltare Regională, unde se discută chestiuni ce vizează autonomia.

La scurt timp după apariția secvențelor cu Guțul, Andrei Spînu a anunțat pe rețelele de socializare că la întrunire a fost votată constrituirea Consiliului, fiind ales președinte Serghei Anastasov, primar al orașului Comrat, iar vicepreședinte – primarul din Vulcănești, Nicolai Posmac.

„În ultimii 3 ani, peste 190 de milioane de lei au fost alocați pentru proiectele de dezvoltare regională și locală (Satul European) în raionele Comrat, Vulcănești și Ceadîr-Lunga”, precizează Spînu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Ministrul Infrastructurii a oferit asigurări că autoritățile vor continua să susțină proiectele dedidate oamenilor și localităților din autonomie.

Articolul VIDEO Guțul, ținută la ușa Guvernului. Cerea să intre la o ședință cu Spînu apare prima dată în Realitatea.md.