Sari la conținut

VIDEO O pictură murală dedicată moldovenilor care participă la Jocurile Olimpice de la Paris, inaugurată la Chișinău

  • de

O pictură murală „Visul Olimpic”, dedicată sportivilor moldoveni care vor concura la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a fost inaugurată vineri, 24 mai curent, la Chișinău. Aceasta a fost aplicată pe fațada unei clădiri din centrul capitalei, la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Le-am urat celor 14 sportivi calificați deja la Olimpiada din acest an mult succes, menționând că, cu toții, ne dorim ca la Paris, imnul de stat să răsune de cât mai multe ori posibil. Totodată, am ținut să reiterez că, în continuare, Primăria Municipiului Chișinău va continua, împreună cu sportivii de la noi, să organizeze evenimente în vederea promovării sportului și a modului sănătos de viață.

Țin să precizez că, în parteneriat cu Comitetul Național Olimpic și Sportiv, Primăria Capitalei a inițiat și o campanie de promovare a Echipei Olimpice Paris 2024 pe 3 troleibuze și 2 autobuze, cu genericul ,,Susține Echipa Olimpică!”. Primăria Chișinău va organiza și alte evenimente de promovare și mediatizare a evenimentului. Campania de promovare va avea loc în perioada 24 mai – 8 septembrie 2024”, se arată într-un mesaj al lui Ion Ceban.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Jocurile Olimpice de la Paris, ediția 2024, se vor desfășura în perioada 26 iulie – 11 august.Articolul VIDEO O pictură murală dedicată moldovenilor care participă la Jocurile Olimpice de la Paris, inaugurată la Chișinău apare prima dată în Realitatea.md.