Sari la conținut

VIDEO Taximetrist atacat în timpul unei comenzi. Pasagerii au încercat să-l stranguleze

  • de

Un taximetrist a fost atacat în timp ce efectua o comandă. Suspecții sunt doi tineri de 18 și 25 de ani care au încercat să-l stranguleze. Ulterior, indivizii au fost reținuți pentru tentativă de omor.

Victima este un taximetrist de 55 de ani care le-a spus polițiștilor că în noaptea de 23 aprilie curent a primit o comandă de a transporta două persoane din Chișinău spre Strășeni.

„În apropierea localității Negrești, unul dintre pasageri a solicitat stoparea automobilului, apoi i-ar fi aplicat șoferului o lovitură cu o sticlă în regiunea capului și au intenționat să-l stranguleze cu o centură. Bărbatul a opus rezistență și a reușit să scape de suspecții care, au fugit într-o direcție necunoscută”, anunță Poliția.

Oamenii legii au reușit să localizeze și să rețină suspecții.

Polițiștii mai anunță că bănuiții sunt originari din raioanele Rîșcani și Sîngerei, iar unul dintre ei nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru furt, jaf și huliganism.

Ce doi suspecți riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Taximetrist atacat în timpul unei comenzi. Pasagerii au încercat să-l stranguleze apare prima dată în Realitatea.md.