Sari la conținut

Regia Autosalubritate va organiza „Ziua ușilor deschise” de 1 iunie. Ce surprize îi așteaptă pe copii

  • de

Pe data de 1 iunie, când este marcată Ziua Internațională a Copilului, Primăria municipiului Chișinău și Întreprinderea Municipală Regia „Autosalubritate”, vor organiza „Ziua ușilor deschise” la sediul operatorului municipal de salubrizare din Chișinău, str. 27 martie 1918, nr. 14.

În cadrul evenimentului, care va începe la ora 10:30, copiii vor avea ocazia să descopere „lumea” gestionării deșeurilor municipale, cum funcționează camioanele specializate, să învețe de ce este important să sorteze la sursă deșeurile și cum pot contribui la protejarea mediului înconjurător.

Responsabilii precizează că operatorul municipal de salubrizare va organiza pentru cei mici un set întreg de activități educative, jocuri și concursuri cu premii, pentru a le oferi o zi plină de distracții, învățare și o experiență memorabilă.

„Primăria municipiului Chișinău și Î.M. Regia „Autosalubritate” își propun să promoveze în rândul cetățenilor conștientizarea importanței sortării deșeurilor la sursă, a unui comportament responsabil față de mediul înconjurător și să-i inspire să devină cetățeni responsabili. Vă așteptăm cu mare drag să sărbătorim într-un mod inedit Ziua Copilului, promovând valorile ecologice”, se arată în mesajul emis de municipalitate.

Pentru mai multe detalii și înregistrare, puteți suna la 069520970 sau să lăsați un mesaj pe adresa de email [email protected]. Termenul limită pentru înregistrare – este 29 mai.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Regia Autosalubritate va organiza „Ziua ușilor deschise” de 1 iunie. Ce surprize îi așteaptă pe copii apare prima dată în Realitatea.md.