Sari la conținut

VIDEO Elicopterul care îl transporta pe premierul armean, Nikol Paşinian, a efectuat o aterizare de urgenţă

  • de

Premierul armean Nikol Paşinian a anunţat sâmbătă că elicopterul care îl transporta a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Incidentul nu a provocat victime, scrie Digi24.ro.

„Totul este bine. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, elicopterul nostru a efectuat o aterizare neprevăzută în Vanadzor. Acum ne continuăm călătoria cu maşina”, a anunţat Nikol Paşinian pe Facebook.

Oraşul Vanadzor, în nordul Armeniei, este situat într-o vale înconjurată de munţi. Premierul Paşinian se confruntă în prezent cu o mişcare de contestare în ţara sa, după ce Armenia a predat recent Azerbaidjanului patru sate de frontieră pe care le cucerise în anii 1990.

Un accident de elicopter survenit într-o zonă muntoasă şi în condiţii meteorologice dificile a provocat moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi, în nord-vestul Iranului.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Elicopterul care îl transporta pe premierul armean, Nikol Paşinian, a efectuat o aterizare de urgenţă apare prima dată în Realitatea.md.