Sari la conținut

Valeriu Pașa despre semnarea „Pactul pentru Europa”: Până și Kremlinul recunoaște aspirațiile europene ale cetățenilor

  • de

Valeriu Pașa, președintele Asociației Obștești WatchDog.MD, care recent a fost desemnat în funcția de membru al Consiliului Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării a comentat la emisiunea Realitatea te privește de la Rlive TV faptul că duminică 15 partide urmează să semneze „Pactul pentru Europa”.

„Este o chestie bună pentru țară. Nu este de aceeași ca pactul de la Snagov, dar și Republica Moldova este în cu tot altă situație. Faptul că măcar 13 partide se găsesc este bine. Faptul că acolo sunt partide care lucrează pentru Moscova conștientizăm asta. În același timp, ce înseamnă asta? Până și Kremlinul recunoaște aspirațiile europene ale cetățenilor Republicii Moldova și trimite agenții săi de informare să semneze”, a spus Valeriu Pașa.

Precizăm că,  Blocul „Împreună”, format din Platforma DA, LOC, Partidul Schimbării și CUB au anunțat că duminică va semna a Pactului pentru Europa, acord cu privire la Integrarea Europeană a Republicii Moldova. Evenimentul va avea loc ora 11.00 la  Muzeul Național de Istorie.

Articolul Valeriu Pașa despre semnarea „Pactul pentru Europa”: Până și Kremlinul recunoaște aspirațiile europene ale cetățenilor apare prima dată în Realitatea.md.