Sari la conținut

A intrat în stop cardio-respirator, în ambulanță. Un bărbat din Anenii Noi, resuscitat cu succes de medici

  • de

Un bărbat de 47 ani, aflat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat cu succes de către echipele de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Anenii Noi. Cazul a fost înregistrat duminică, 16 iunie.

„La Departamentul comun de urgență al IMSP CNAMUP a fost înregistrat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgență unui bărbat, pe motivul „disconfort în piept, transpirație și sincopă” din satul Chetrosu, raionul Anenii Noi. Cazul a fost încadrat în categoria „Cod Roșu” – urgență care pune viața pacientului în pericol. Având în vedere starea pacientului s-a solicitat intervenția echipei de asistență medicală urgentă SAMU Anenii Noi, care la ora 10:13 s-au întâlnit pe traseu lângă localitatea Ruseni și în timpul predării pacientului a survenit stopul cardio-respirator. Imediat echipele AMU au inițiat manevrele de resuscitare cardio-respiratorie și cerebrală, soldate cu succes”, transmite Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP).

Ulterior, pacientul a fost transmis specialiștilor din cadrul Spitalului Raional Anenii Noi.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul A intrat în stop cardio-respirator, în ambulanță. Un bărbat din Anenii Noi, resuscitat cu succes de medici apare prima dată în Realitatea.md.