Sari la conținut

Cinci deputați PAS se află în aceste zile la București. Vor participa la un eveniment solemn în Senatul României

  • de

Cinci deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) se află în perioada 17-18 iunie, curent într-o vizită de lucru la București. Politicienii vor participa la aniversarea Senatului României, care împlinește 160 de ani de la înființare.

Din componența delegației fac parte deputații Ina Coșeru, președinta Comisiei, Alina Dandara, Mihail Druță, Vitalie Jacot și Mariana Lucrețeanu.

„La București, deputații din Comisia politică externă și integrare europeană vor discuta cu conducerea Camerei Deputaților și a Senatului, cu președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, Titus Corlățean, și cu senatorii membri ai Comisiei, cu președintele Comisiei politică externă din Camera Deputaților, Rozalia Biro. De asemenea, agenda mai include întrevederi cu președinta Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului, Nicoleta Pauliuc, secretarul de stat pentru afaceri europene în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Daniela Grigore Gîtman, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu. La finalul vizitei la București, parlamentarii au planificat o întâlnire cu comunitatea de cetățeni ai Republicii Moldova, stabiliți în România”, se arată într-o notă informativă emisă de parlament.

Oficialii vor discuta despre susținerea României în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană., dar și despre cursul proiectelor comune.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Cinci deputați PAS se află în aceste zile la București. Vor participa la un eveniment solemn în Senatul României apare prima dată în Realitatea.md.