Sari la conținut

Un moldovean, căutat de autoritățile din România, prins și încătușat de polițiștii de frontieră din PTF Sculeni

  • de

Un moldovean, căutat de autoritățile din România, a fost depistat și reținut de polițiștii de frontieră din PTF Sculeni. Mai exact, bărbatul de 39 ani avea de executat o pedeapsă privativă de libertate.

„În data de 16 iunie a.c., în jurul orei 12.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă 39  de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în România. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emisă de către autorităţile din România, persoana fiind căutată în vederea executării unei pedeapse privative de libertate”, transmite Poliția de Frontieră Română.

Ulterior, persoana a fost preluată de către un echipaj de poliție din România și a fost escortată la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Un moldovean, căutat de autoritățile din România, prins și încătușat de polițiștii de frontieră din PTF Sculeni apare prima dată în Realitatea.md.