Sari la conținut

Alcoolul le-au sucit mințile. Bărbații care și-a bătut amicul de pahar până la moarte, trimiși în judecată

  • de

Doi bărbați de 42 și 47 ani din Capitală, au fost trimiși pe banda acuzațiilor, după ce au și-au bătut vecinul până la moarte. Totul s-a întâmplat la 2 martie 2024, în curtea unui bloc de locuit de pe bulevardul Decebal din Chișinău.

Potrivit Procuraturii Generale, aproximativ la miezul nopții, inculpații, împreună cu victima, care s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, aflându-se în ograda blocului locativ, consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, inculpații au inițiat un conflict cu victima, în cadrul căruia i-au aplicat lovituri cu mâinile și picioarele peste diferite părți ale corpului. De asemenea, aceștia i-au aplicat și trei lovituri de cuțit, în rezultatul cărora a survenit decesul bărbatului de 40 ani. 

Învinuiții au refuzat să facă declarații pe caz, iar în privința acestora a fost aplicată arestul preventiv. Pentru astfel de infracțiune, indivizii riscă o pedeapsă maximă sub formă de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Alcoolul le-au sucit mințile. Bărbații care și-a bătut amicul de pahar până la moarte, trimiși în judecată apare prima dată în Realitatea.md.