Sari la conținut

DOC Dodon l-a dat în judecată pe Slusari. Ultimul reacționează la decizia instanței: „… onoarea sa de culiocar”

  • de

Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul PSRM, Igor Dodon, a pierdut procesul de judecată împotriva lui Alexandr Slusari, fost deputat din partea Platformei „DA”, în care își apăra onoarea, demnitatea și reputația profesională. Cererea depusă de avocatul lui Dodon a fost respinsă ca neîntemeiată de judecătorul Roman Pascari, printr-o decizie emisă marți, 18 iunie curent.

„Se respinge cererea de chemare în judecată înaintată de ***** către *****, intervenient accesoriu *****, privind apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale, ca neîntemeiată.

Hotărârea cu drept de apel în Curtea de Apel Chişinău în termen de 30 zile din ziua pronunţării dispozitivului, prin intermediul Judecătoriei Chișinău (sediul Centru)”, se menționează în încheierea instanței.

După această decizie, Alexandr Slusari a publicat un mesaj pe rețelele de socializare.

„Ieri am câștigat judecata împotriva lui Igor Nicolaevici Dodon-Багамский, care a încercat să-și apere onoarea sa de „culiocar”.

În general, faptul că dânsul încă este la libertate se datorează calității „reformei” justiției a actualei guvernării și, probabil, faptului că prin toxicitatea sa este unu din cei mai comozi oponenți pentru Maia Sandu”, menționează fostul deputat.

Igor Dodon nu a comentat public, deocamdată, decizia instanței.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Igor Dodon l-a atacat în instanță pe Alexandr Slusari încă în toamna anului 2021. Despre acest lucru Slusari a scris pe o rețea de socializare.

Articolul DOC Dodon l-a dat în judecată pe Slusari. Ultimul reacționează la decizia instanței: „… onoarea sa de culiocar” apare prima dată în Realitatea.md.