Sari la conținut

Fii cel mai bun ambasador al UE în localitatea ta. Completează formularul până duminică, 30 iunie 2024

  • de

Comunitatea Plus recrutează tineri activi și responsabili pentru proiectul „EU Accelerator: Explicarea Referendumului și a Beneficiilor UE către Tinerii din Nordul și Sudul Republicii Moldova”. Programul se va desfășura în perioada iulie – septembrie 2024. Doritorii urmează să devină adevărați ambasadori, în comunitățile lor, a valorilor Uniunii Europene.

„EU Accelerator creează o rețea de lideri în comunitățile sale cu abilități de gândire critică din regiunile de Nord și Sud ale Moldovei. Acești ambasadori vor răspândi valorile și oportunitățile UE în comunitățile lor, la nivel local. Scopul? Dezmințirea miturilor și explicarea neclarităților privind integrarea în UE și organizarea acțiunilor europene la nivel local. P

Prin participarea la EU Accelerator, vei dobândi abilități importante de colectare și analiză a datelor privind percepțiile oamenilor despre integrarea Moldovei în Uniunea Europeană. Împreună cu alți lideri din comunitate, vei dezvolta și implementa campanii de comunicare la nivel local. Pentru realizarea activității de comunicare, cele șase grupuri vor beneficia de suport financiar în valoare de 4.000 lei”, informează comunitatea Plus.

Doritorii vor fi selectați conform unor criterii de eligibilitate:

rezidență într-un oraș sau sat din nordul sau sudul Republicii Moldova;
vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani;
interes pentru tematica integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană și de organizarea de campanii de comunicare în comunitatea lor;
disponibilitate de participare la toate activitățile proiectului, inclusiv sesiuni de formare, mentorat și întâlniri de planificare.

Dacă ești interesat, completează formularul până în data de 30 iunie 2024.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

*Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului EU Accelerator: YOUth for EU implementat de AO Comunitatea Plus, fiind posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). 

Articolul Fii cel mai bun ambasador al UE în localitatea ta. Completează formularul până duminică, 30 iunie 2024 apare prima dată în Realitatea.md.