Sari la conținut

Lansarea negocierilor de aderare, în dezbateri la RliveTV! Invitați: Mihai Mogîldea și Andrei Curăraru

  • de

La 25 iunie 2024, Republica Moldova și Ucraina încep, oficial, negocierile de aderare cu Uniunea Europeană. Deschiderea oficială a negocierilor va avea loc la Luxemburg în cadrul primei conferințe interguvernamentale UE-Republica Moldova.

În același timp, Guvernele Canadei, Statelor Unite ale Americii și Marii Britanii au emis o declarație comună prin intermediul căreia avertizează despre tentativele Kremlinului de a influenta procesul electoral și rezultatul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova.

Aceste și alte subiecte de actualitate vor fi analizate în timpul emisiunii Rezoomat. Invitații moderatoarei Ileana Pîrgaru sunt experții Mihai Mogîldea și Andrei Curăraru.

Emisiunea va fi difuzată miercuri, 19 iunie, ora 20:00, la RLIVE TV și pe platformele www.realitatea.mdwww.rlive.md. RLIVE TV este în lista Must Carry, obligatorie pentru toate rețelele de cablu și IPTV. RliveTV dispune de 84% acoperire în toată țara.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Lansarea negocierilor de aderare, în dezbateri la RliveTV! Invitați: Mihai Mogîldea și Andrei Curăraru apare prima dată în Realitatea.md.