Sari la conținut

Renato Usatîi: „În alegerile prezidențiale voi lupta împotriva Maiei Sandu și a lui Dodon”

  • de

„În alegerile prezidențiale voi lupta împotriva Maiei Sandu și a lui Dodon”. Este declarația făcută de președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care a anunțat anterior că va lupta pentru fotoliul de președinte al R. Moldova.

„Dodon minte mereu. El a mimat susținerea unui candidat unic. Public vorbea despre susținerea pentru Stoianoglo, dar la Moscova a discreditat ideea candidatului unic. Este minciună și recentele lui declarații despre faptul că partidul va decide în iulie cine va fi candidatul. El deja a decis că va candida. Dodon a mințit, minte și va minți în continuare, pentru că minciuna este esența lui”, a declarat Usatîi în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr!”.

Usatîi susține că „Dodon și Sandu acționează împreună”, iar cetățenii trebuie să afle adevărul. „Țara trebuie salvată de Sandu, dar nu trebuie de admis revenirea la putere a unor Dodoni”, mai spune politicianul.

„Sarcina principală a lui Dodon este să o ajute pe Maia Sandu să câștige în turul doi. Așa se explică și amânarea pentru anul viitor a unor dosare penale ale lui Dodon. (…) Pentru aceasta, în turul doi nu trebuie să ajungă nici Sandu, nici Dodon. E nevoie de un om, care o poate învinge cu adevărat pe Maia Sandu”, a explicat Renato Usatîi.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/p5SGldEIklU” muted=”false”]

Articolul Renato Usatîi: „În alegerile prezidențiale voi lupta împotriva Maiei Sandu și a lui Dodon” apare prima dată în Realitatea.md.