Sari la conținut

Un drum principal din Durlești, intră în reparație pentru două luni. Tronsoanele care vor fi închise pentru circulație

  • de

Se așteaptă un sezon estival complicat, cu mulți nervi întinși la maxim, pentru locuitorii din Durlești, suburbie a capitalei. Primăria orașului anunță că două tronsoane ale unui drum principal intră în reparație, din 24 iunie și până pe 31 august curent. Lucrări se vor face și la sensul giratoriu de pe strada Cartușa.

În perioada menționată mai sus, circulația transportului public va fi suspendată pe toată perioada desfășurării lucrărilor de reparație, și anume pe strada Cartușa, tronsonul dintre nr. 2 și nr. 83 A și strada Ștefan Vodă, tronsonul cuprins între nr. 2/1 și nr. 83.

Transportul public va circula în modul următor:

Traseul rutei numărului 11 de autobuz va fi prescurtat până la strada Nicolae Dimo (stație terminus rompetrol);
Rutele de troilebuz numărul 35 și autobuz numărul 12 vor fi suspendate până la finisarea lucrărilor;
Rutele de microbuz care operează pe teritoriul orașului Durlești vor asigura transportul de călători în zonele unde se suspendă circulația rutelor de transport municipale după următorul traseu: strada I. Creangă -T. Vladimirescu – Livezilor – N. Testemițeanu – M. Costin – N. Dimo – Caucaz – Alexandru cel Bun – Livezilor – T. Vladimirescu – I. Creangă.

În acest sens, conducătorii auto care traversează zonele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Un drum principal din Durlești, intră în reparație pentru două luni. Tronsoanele care vor fi închise pentru circulație apare prima dată în Realitatea.md.