Sari la conținut

VIDEO Doi șoferi de Mercedes, suprinși cum încălcă regulile de circulație. Unul nu avea nici permis de conducere

  • de

Doi șoferi de Mercedes au fost identificați de poliție, după ce au fost surprinși în timp ce se deplasau cu viteză excesivă pe bulevardul Dacia din Capitală, încălcând mai multe reguli de circulație, astfel punând în pericol viața altor participanți la traficul rutier.

Poliția spune că unul dintre ei nici măcar nu avea permis de conducere.

„La volanul Mercedesului de culoare albă se afla o femeie de 27 de ani. Aceasta a fost sancționată pentru neglijarea semnalului de culoare roșie a semaforului, dar și pentru conducerea vehiculului fără deținerea dreptului de a conduce vehicule.

Celălalt șofer s-a dovedit a fi un bărbat de 30 de ani, iar în privința acestuia au fost întocmite două procese-verbale cu privire la contravenție pentru neglijarea semnalului de culoare roșie a semaforului, dar și pentru neglijarea marcajului de pe partea carosabilă a drumului privind acordarea dreptului prioritar de circulație”, se arată în comunicatul emis de Poliția Națională.

Potrivit oamenilor legii, ambii șoferi au fost identificați și sancționați conform legislației în vigoare.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Doi șoferi de Mercedes, suprinși cum încălcă regulile de circulație. Unul nu avea nici permis de conducere apare prima dată în Realitatea.md.