Sari la conținut

„Moldpres” va avea o nouă pagină web. Ce alte schimbări promite noul director al agenției

  • de

Agenția Informațională de Stat „Moldpres” va avea o nouă pagină web. Anunțul a fost făcut de directorul Vitalie Hadei. Totodată, agenția promite să lanseze produse noi, pentru a răspunde nevoilor diversificate ale cetățenilor din țară, și nu doar.

Precizăm că la 20 iunie 2024, agenția marchează cea de-a 34-a aniversare.

„Am găsit aici, acum aproape trei luni de când am preluat conducerea instituției, o echipă dedicată atât în redacția „Monitorului Oficial”, cât și la Redacția Știri sau în alte subdiviziuni, dornică să schimbe paradigma, să servească societății în calea sa spre integrare europeană și să redevină o instituție de referință pe piața media autohtonă, dar și pentru publicul din străinătate. În scurt timp, Agenția „Moldpres” va avea o nouă pagină web, va lansa produse noi, pentru a răspunde nevoilor diversificate ale publicului, și promitem să nu abdicăm de la principiile jurnalismului de calitate”, a afirmat directorul Vitalie Hadei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Agenția „Moldpres” a fost fondată prin Hotărârea Sovietului Suprem al RSSM nr. 122-XII din 20 iunie 1990 în urma lichidării Agenţiei Moldoveneşti de Informaţii ATEM. Subordonată la etapa inițială Parlamentului, Agenția trece în 1994 în gestiunea Guvernului. În iulie 2001, „Moldpres” a trecut în subordinea Cancelariei de Stat a Guvernului Republicii Moldova. Pe parcursul anilor, instituția a fost condusă de Dumitru Țâra, Boris Marian, Mihail Belous, Ion Corețchi, Valeriu Reniță, Vlad Darie și Andrei Volentir, Petru Beregoi. Din aprilie curent, Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este condusă de jurnalistul Vitalie Hadei.

Moldpres editează și tipărește Monitorul Oficial al Republicii Moldova, unica publicație oficială a statului, structură publică de interes național, care asigură un înalt profesionalism la publicarea legii ce trebuie cunoscută și aplicată întocmai de către autorități și cetățeni.

Articolul „Moldpres” va avea o nouă pagină web. Ce alte schimbări promite noul director al agenției apare prima dată în Realitatea.md.